SİPARİŞ SİTEM:
www.pembemerdane.com

Pasta, Kurabiye ve Cupcake siparişleriniz için bana

didobutikpasta@gmail.com
veya
pembemerdane@pembemerdane.com

adresinden mail atarak ulaşabilirsiniz.

31 Ağustos 2009 Pazartesi

HEDİYE AŞK CUPCAKELERİ SETİ








Bugün pazartesi, herkese iyi haftalar :)
Erbil Bey'in Sinem Hanım'ın doğum günü için hediye olarak talep ettiği aşk cupcakelerini Erbil Bey 'in istediği şekilde hazırladık , ayrıca yanına 2 adet de mesajlı aşk kurabiyeleri eklemek istedi tüm hazırladıklarımızı kırmızı hediye paketi içerisinde kendisine gönderdik, genelde müşterilerimiz bayanlardan oluşuyor hediye konusunda bayanların daha meraklı olduğu aşikar ama duyarlı beyler de nadir de olsa var işte :) Sinem Hanım'a nice yıllar diliyoruz, aşkları daim olsun.

ÇİÇEKLİ CİCİ KIZ KURABİYELERİ BUKETİ






Nilay Hanım'ın kız kardeşinin doğum günü için hazırladığımız kurabiyeler...

30 Ağustos 2009 Pazar

YILDIZLI SADE DOĞUM GÜNÜ PASTASI


HEDİYE KURABİYE PAKETİ











Sevgi Hanım'ın Büşra Hanım'a doğum günü hediyesi olarak sipariş verdiği hediye kurabiye kutusu ve içindeki kurabiyeler..

29 Ağustos 2009 Cumartesi

PEMBE HOŞGELDİN BEBEK KURABİYELERİ















Melis Hanım'ın aileye yeni katılacak olan üye Berrak bebek için hazırlattığı pembe kız bebek kurabiyelerini büyük zevk alarak çalıştım, pembe rengi çok sevdiğim için belki de :)) ( sitemin adından da anlaşılacağı üzere pembe düşkünlüğüm var) Kurabiyeleri çeşitleri modellerde çalıştım ve Melis Hanım istediği gibi pembe bebek kurabiyelerini üzerlerine HOŞGELDİN BERRAK ve BERRAK yazarak hazırladım ve tüm kurabiyeleri pembe bebek arabası içerisine yerleştirerek gönderdim. Kurabiyeler ulaştıktan sonra Melis Hanım beğenilerini ileten bir mail gönderdi, sonuçtan memnun olmasına çok sevindim, Melis Hanım'a Pembe Merdane'yi tercih ettiği için teşekkür ediyorum.

28 Ağustos 2009 Cuma

KIZ BEBEK DOĞUM GÜNÜ KURABİYELERİ



Daha önce bir çok kez yaptığımız ve en çok tercih edilen modellerimizden olan cici kız kurabiyelerini bu kez Ceyda Hanım'ın kızı Yağmur için hazırladık. Annesinin isteği ile üzerinde Yağmur Teşekkür Eder notu ile birlikte doğum gününe katılacak devaetliler için hazırladığımız bu kurabiyeler Ankara'ya ulaştı.

26 Ağustos 2009 Çarşamba

MEDYAPIM'A RENKLİ CUPCAKELER





Daha önce kutlama pastahazırladığımız (ve bol bol övgü aldığımız ) MEDYAPIM şirketi bu defa renkli cupcakelerden oluşan bu seti Beyazıt Öztürk'ün yeni programı için ikramlık olarak talep etti yanında tuzluları ile birlikte sete gönderdik, cupcakelerimizden Beyazıt Öztürk'ün ve Fatih Aksoy'un tadacağını bilmek de ayrı bir keyif oldu bizim için :)

25 Ağustos 2009 Salı

KALPLİ KURABİYELER






24 Ağustos 2009 Pazartesi

4 YAŞ DOĞUMGÜNÜ CUPCAKELERİ VE ŞEKİLLİ TUZLU KURABİYELER





Aslı Hanım, 4. yaşına girecek kızı Devin için doğum günü cupcakeleri talep etti. Biz de çiçekler, kalpler ve kelebeklerden oluşan bu seti hazırladık.




Ayrıca yanında sipariş verilen bu şekilli tuzlu kurabiyeleri de yine Devin için hazırladık ve hediye paketlerinin içerisinde Göztepe'ye gönderdik.
Doğum günün kutlu olsun Devin!