SİPARİŞ SİTEM:
www.pembemerdane.com

Pasta, Kurabiye ve Cupcake siparişleriniz için bana

didobutikpasta@gmail.com
veya
pembemerdane@pembemerdane.com

adresinden mail atarak ulaşabilirsiniz.

24 Aralık 2009 Perşembe

NİŞAN KURABİYELERİ







Gelin-damat şeklindeki bu kurabiyeleri bu defa bir nişan çifti için hazırladık, Arzu Hanım'ın nişan töreni için 140 adet hazırlarladığımız ev yapımı tazecik tarçınlı zencefilli bu kurabiyeler de geçen haftanın siparişlerinden biriydi.

Tüm ürünler ve sipariş için;

22 Aralık 2009 Salı

TÜL İÇERİSİNDE EL ŞEKLİNDE NİŞAN KURABİYELERİ

Geçen haftanın siparişlerinden biri Damla Hanım'ın siparişi olan el şeklindeki yüzüklü nişan kurabiyeleriydi.
Daha önce kardeşim benim nişanım :) için hazırladığımız bu model kurabiyelerden bu defa Damla ve Ömer çifti için 100 adet hazırladık , kurabiyeleri çift olarak oluşturup dore kalp altlıkla ve dore renkli tüllerle süsledik.

21 Aralık 2009 Pazartesi

SALINCAKTA 2 KİŞİ BANU'NUN YILBAŞI KURABİYELERİ





Çok sevdiğimiz Salıncaktaikikişi blogunun sahibesi Banu için hazırladığımız yılbaşı kurabiyeleri fotoğraflarını yayınlamak istedik.
Sevgili Banu'nun kendisi için hazırladığımız kurabiyeleri görünüm ve lezzet olarak beğenmesine, özellikle kurabiyelerin fotoğraflardakinden daha güzel olduğunu belirtmesine çok mutlu olduk. Gönderdiğimiz yılbaşı kurabiyeleri ile ilgili Sevgili Banu'nun yazısı ve paketlenmiş son halinin fotoğrafları BURADA.
Sırada nişan kurabiyeri var...
Herkese iyi haftalar!

19 Aralık 2009 Cumartesi

DOĞUM GÜNÜ KURABİYELERİ


Yayınlamaya fırsat bulamadığımız siparişlerimizden biri bu aşk kurabiyeleri setiydi.
Sevgiliden sevgiliye tazecik ev yapımı bu aşk kurabiyelerini 15 adet hazırladık, doğum günü kutlaması için sipariş verilen bu kurabiyeleri de her zamanki gibi çok severek ve zevkle hazırladık, her birini tek tek ambalajlayıp kırmızı kurdeleler ile süsleyip hediye paketi içerisinde gönderdik.

BEBEK KURABİYELERİ


Ahu Hanım'ın çok kısa süre içerisinde doğacak bebeği Yağız için bu cici bebek kurabiyeleri büyük bir zevkle hazırladık. Hastane odasına gelecek ziyaretçilere ikram edilmek üzere sipariş verilen bu kurabiyeler kendisine ulaştıktan sonra beğenilerini belirten Ahu Hanım'a sağlıklı bir doğum ve bebeğiyle uzun mutlu yıllar diliyorum.

KALP KURABİYELER










İlk set Arzu Hanım'ın Yılmaz Bey'e doğum günü hediyesi olarak hazırladığımız aşk kurabiyelerden oluşan bir set oldu, ikinci set ise çalışanlarından Vedat Bey'e doğum günü hediyesi siparişiydi.

SWAROVSKİ TAŞLI SEPET İÇERİSİNDE NİŞAN KURABİYELER








Pınar Hanım ile nişanı için sipariş vermek istediği kurabiyeler için iki hafta kadar öncesinden görüşmeye başladık, kendisi nişanlığının rengiyle uyumlu nar çiçeği renginin kullanıldığı bu kurabiye modelinde karar kıldı nişanlısının ve kendisinin isimlerinin yazılı olduğu nişan kurabiyelerinden 300 adet hazırladık, kurabiyeleri swarovski taşları ile süslü nişan sepeti ile birlikte teslim ettik, nişanından sonra bize teşekkür mesajıyla geri dönen Pınar Hanım'a ben de teşekkür ediyorum ve Erol Bey ile mutluluklar diliyorum.

KURUMSAL ŞİRKET LOGOLU KURABİYELER




Herkese yeniden merhaba, devam eden yoğun bir dönem içerisinde çalışmaya devam ediyorum, daha önce yazıp yayınlama fırsatı bulamadığım kurumsal logolu kurabiyeleri yayınlamak istedim. Bu kurabiyeleri TÜYAP'ta düzenlenen fuarda ISITAN firması için standlarını ziyaret eden müşterilerine özel ikram edilmek üzere hazırladık.
Firma logosunun bulunduğu bu kurabiyelerden fuar süresince 3 gün yaklaşık 500 adet olarak hazırladık.

Tüm Kurabiyeler için:
www.pembemerdane.com

15 Aralık 2009 Salı

YENİ YIL HEDİYESİ YILBAŞI KURABİYELERİ { PEMBE MERDANE 2010 YILBAŞI KOLEKSİYONU }














Pembe Merdane
Yılbaşı Kurabiyeleri
Koleksiyonu

ile karşınızdayız.


Sipariş ve Bilgi için:

pembemerdane@pembemerdane.com ' dan

veya

0542 354 12 55

nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Tüm modeller için

www.pembemerdane.com