SİPARİŞ SİTEM:
www.pembemerdane.com

Pasta, Kurabiye ve Cupcake siparişleriniz için bana

didobutikpasta@gmail.com
veya
pembemerdane@pembemerdane.com

adresinden mail atarak ulaşabilirsiniz.

16 Kasım 2009 Pazartesi

HEDİYE DOĞUM GÜNÜ KURABİYE PAKETLERİ

İndirim haftası sebebiyle geçen hafta bir kısmı ileri tarihlere olmak üzere bir çok sipariş aldık, bunlardan biri olan yukarıdaki set Tuğçe Hanım'ın siparişiydi tek kişilik pasta ve kurabiyelerden oluşan İlker Bey için 11 Kasım'a özel bir hediye paketi oldu. Tuğçe Hanım ve İlker Bey'e mutluluklar diliyoruz.

Bir diğer sipariş de Miray Hanım'ın siparişiydi eşinin doğum günü için kendi istediği modellerden oluşan bir hediye kurabiye paketi hazırladık kendisi için..
Bu arada müşterilerimizden gelen istek üzerine siparişler için İndirimli Fırsat Haftası'nı devam ettiyoruz.
Ayrıntılar için;
http://www.pembemerdane.com/

13 Kasım 2009 Cuma

PEMBE BEBEK KURABİYELERİ VE CUPCAKELERİ


Dünyaya yeni merhaba diyen Ecrin bebek için pembe beyaz renklerdeki bu sevimli kurabiyeleri ve cupcakeleri hazırladık. Çok güzel ve hayırlı bir ömür diliyoruz, daha önce eşi için Smokin Pasta ve oğlu için de Gökdelen Temalı Fenerbahçeli Pasta hazırladığımız Funda Hanım'ın bebeğini tebrik ediyoruz.
Bu arada indirim haftası sona ermek üzere, yaklaşan özel günleriniz için bu hafta içerisinde erken sipariş vererek indirimden yararlanabilirsiniz.
Ayrıntılı bilgi için;
http://www.pembemerdane.com/
Tüm sorularınız için;
pembemerdane@pembemerdane.com

KIZ BEBEK KURABİYELERİ


Melis Hanım'ın bebeği Berrak için hazırlattığı hoşgeldin bebek kurabiyeleri....

BEN GELDİİİM............


Uzun zamandır buralarda değildim :( http://www.pembemerdane.com/ 'la bir süre ilgilenemedim. Ablama devrettim işleri hatta :) Bir ara bırakmak istedim bu işleri,blogdan sildim sipariş postlarını.... Neyseki bir anlık bir dönemmiş o geldi ve geçti.

Sonra dayanamadım son hız geri döndüm şeker hamurlarıma, kurabiye kalıplarıma, cupcake süslemelerine vs... Anladım ki onlardan ayrı kalamıyorum.. :) Şimdi sizlerin karşısındayım yine.


Siparişlerimizi yapmaya devam ediyoruz ablamla. Yakında yeni yıl çalışmaları ile karşınızda olacağız... Şimdilik bu kadar. Yavaş yavaş daha önceden yaptığım ve yeni siparişlerin fotoğraflarını yayınlamaya başlayacağım... Şimdilik sadece bir gelin - damat kurabiyesi fotoğrafını paylaşıyorum sizlerle...


Herkese kocaman sevgiler....


siparişleriniz için: pembemerdane@pembemerdane.com adresinden bana ulaşabilirsiniz...

10 Kasım 2009 Salı

AŞK KURABİYELERİ








Yukarıdaki kurabiye setini Barcelona'dan İstanbul'da bulunan Elvan Hanım'ın doğum günü hediyesi olarak sipariş verildi. İstenilen şekilde hazırlanan kurabiyeler şık hediye kutusu içinde sahibine ulaştırıldı.
Siparişleriniz ve fırsat ürünleri için;
http://www.pembemerdane.com/ 'u ziyaret edebilirsiniz.